امور آموزشی

guest - راهنمای ثبت نام دانشجویان مهمان در ترم تابستان 1400

راهنمای ثبت نام دانشجویان مهمان در ترم تابستان ۱۴۰۰

ترم تابستان ۱۴۰۰ در دانشگاه صنعتی سیرجان به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

دروس ارایه شده در نیمسال تابستان ۱۴۰۰

ریاضی عمومی ۱ – ریاضی عمومی ۲ – معادلات دیفرانسیل – محاسبات عددی – آمار و احتمالات مهندسی – فیزیک ۱ – فیزیک ۲ – برنامه نویسی کامپیوتر – برخی از دروس معارف و دروس عمومی

ارایه دروس منوط به حد نصاب رسیدن آنها می باشد.

شهریه ثابت ترم تابستان نصف شهریه دانشجویان نوبت دوم ۱۳۹۹ و شهریه متغیر برای کلیه دوره­ها و ورودی ها مطابق با شهریه دانشجویان شبانه ورودی ۱۳۹۹ است. (شهریه ثابت ترم تابستان ۱۶۷۴۱۵۰ ریال و شهریه متغیر به ازای هر واحد پایه – نظری ۴۴۱۹۷۶ ریال و به ازای هر واحد عمومی – نظری ۲۶۷۸۶۴ ریال است).

راهنمای ثبت نام دانشجویان مهمان

دانشجویان متقاضی مهمانی در دانشگاه صنعتی سیرجان، از تاریخ ۱۴۰۰/۴/۱ الی ۱۴۰۰/۴/۱۰ می توانند با مراجعه به سامانه پذیرش و ثبت نام نسبت به ثبت درخواست و تکمیل اطلاعات مورد نیاز اقدام نمایند. بدیهی است که ثبت درخواست مذکور، به منزله موافقت دانشگاه صنعتی سیرجان با مهمانی دانشجو نمی باشد و الزامی برای دانشگاه مبنی بر تایید و پذیرش درخواست های ثبت شده نمی باشد.

مراحل ثبت نام و ثبت درخواست:

1. مراجعه به سامانه پذیرش و ثبت نام و تکمیل اطلاعات مورد نیاز
  2. بررسی و تایید نهایی اطلاعات وارد شده
  3. دریافت کد پیگیری و یادداشت آن برای استفاده در مرحله بعدی
  4. وارد کردن مجدد کد ملی و کد پیگیری در همین صفحه و ورود مجدد به سامانه جهت تکمیل روند ثبت نام
  5. کلیک بر روی دکمه تایید نهایی و تایید نهایی اطلاعات و مدارک ارسالی

پس از بررسی درخواست توسط واحد آموزش دانشگاه صنعتی سیرجان و تایید درخواست مهمانی، دانشجو می تواند به صورت تقریبی از ۴۸ بعد از ثبت درخواست خود، با مراجعه مجدد به سامانه پذیرش و ثبت نام و با استفاده از دکمه پیگیری درخواست و با وارد کردن کد ملی و کد رهگیری دریافتی از سامانه، نسبت به مشاهده شماره دانشجویی و لینک ورود به پرتال پویا دانشجویان (سامانه انتخاب واحد) اقدام نمایند.

۶. دانشجو پس از دریافت شماره دانشجویی، ملزم به ورود به پرتال پویا دانشجویان و تکمیل اطلاعات درخواستی و بارگذاری مدارک مورد نیاز می باشد. (برای ورود به این سامانه، نام کاربری، شماره دانشجویی و کلمه عبور، کد ملی دانشجو می باشد)

۷. پس از ثبت اطلاعات مورد نیاز و ارسال مدارک درخواستی، در سربرگ تایید نهایی، دکمه تایید نهایی را کلیک نمایید.

انتخاب واحد ترم تابستان در تاریخ های ۱۵ و ۱۶ تیر ماه از ساعت ۹ صبح الی ۲۳ از طریق سامانه پویا و گزینه انتخاب واحد انجام خواهد شد. قبل از انتخاب واحد دانشجو باید شهریه ثابت ترم تابستان را پرداخت کند.

• شروع کلاس ها از تاریخ شنبه ۱۹ تیرماه ۱۴۰۰ می باشد.
  • پایان کلاس ها ۲۶ مردادماه سال ۱۴۰۰ می باشد.
  • شروع امتحانات شنبه ۳۰ مرداد ماه ۱۴۰۰ می باشد.
  • پایان امتحانات پنج شنبه ۴ شهریور ۱۴۰۰ می باشد.

تقویم ترم تابستان را از اینجا دانلود کنید.

توجه: تا زمان تکمیل اطلاعات فردی دانشجو در پرتال پویا دانشجویان و ارسال مدارک مورد نیاز با فرمت JPG و حجم کمتر از ۵۰۰ کیلو بایت (شامل عکس ۴*۳ رسمی جدید، اسکن صفحات اول، دوم، سوم شناسنامه، کارت ملی، نامه موافقت مهمانی دانشگاه مبدا (اجباری نیست)) و تایید نهایی اطلاعات مذکور، شماره دانشجویی فعال نمی گردد و دانشجو قادر به انتخاب واحد نمی باشد.

سامانه پذیرش و ثبت نام

دانلود فایل PDF این اطلاعیه