امور آموزشی

guest - راهنمای ثبت نام دانشجویان مهمان درترم مهر1402

راهنمای ثبت نام دانشجویان مهمان درترم مهر۱۴۰۲

راهنمای ثبت نام دانشجویان مهمان

دانشجویان متقاضی مهمانی در دانشگاه صنعتی سیرجان،  می توانند با مراجعه به سامانه پذیرش و ثبت نام نسبت به ثبت درخواست و تکمیل اطلاعات مورد نیاز اقدام نمایند. بدیهی است که ثبت درخواست مذکور، به منزله موافقت دانشگاه صنعتی سیرجان با مهمانی دانشجو نمی باشد و الزامی برای دانشگاه مبنی بر تایید و پذیرش درخواست های ثبت شده نمی باشد.

مراحل ثبت نام و ثبت درخواست:

1. مراجعه به سامانه پذیرش و ثبت نام و تکمیل اطلاعات مورد نیاز
  2. بررسی و تایید نهایی اطلاعات وارد شده
  3. دریافت کد پیگیری و یادداشت آن برای استفاده در مرحله بعدی
  4. وارد کردن مجدد کد ملی و کد پیگیری در همین صفحه و ورود مجدد به سامانه جهت تکمیل روند ثبت نام
  5. کلیک بر روی دکمه تایید نهایی و تایید نهایی اطلاعات و مدارک ارسالی

پس از بررسی درخواست توسط واحد آموزش دانشگاه صنعتی سیرجان و تایید درخواست مهمانی، دانشجو می تواند به صورت تقریبی از ۴۸ بعد از ثبت درخواست خود، با مراجعه مجدد به سامانه پذیرش و ثبت نام و با استفاده از دکمه پیگیری درخواست و با وارد کردن کد ملی و کد رهگیری دریافتی از سامانه، نسبت به مشاهده شماره دانشجویی و لینک ورود به پرتال پویا دانشجویان (سامانه انتخاب واحد) اقدام نمایند.

۶. دانشجو پس از دریافت شماره دانشجویی، ملزم به ورود به پرتال پویا دانشجویان و تکمیل اطلاعات درخواستی و بارگذاری مدارک مورد نیاز می باشد. (برای ورود به این سامانه، نام کاربری، شماره دانشجویی و کلمه عبور، کد ملی دانشجو می باشد)

۷. پس از ثبت اطلاعات مورد نیاز و ارسال مدارک درخواستی، در سربرگ تایید نهایی، دکمه تایید نهایی را کلیک نمایید.

ا

توجه: تا زمان تکمیل اطلاعات فردی دانشجو در پرتال پویا دانشجویان و ارسال مدارک مورد نیاز با فرمت JPG و حجم کمتر از ۵۰۰ کیلو بایت (شامل عکس ۴*۳ رسمی جدید، اسکن صفحات اول، دوم، سوم شناسنامه، کارت ملی، نامه موافقت مهمانی دانشگاه مبدا (اجباری نیست)) و تایید نهایی اطلاعات مذکور، شماره دانشجویی فعال نمی گردد و دانشجو قادر به انتخاب واحد نمی باشد.

سامانه پذیرش و ثبت نام